Een tweedehands Adria mobilhome kopen op verkopen? TT Motorhomes is uw specialist. 

Het bekroonde Sloveense topmerk Adria is gespecialiseerd in degelijke luxecampers, met een innovatief en prachtig design, subliem afgewerkt. Adria zit niet voor niets bij de 5 populairste topmerken voor motorhomes in Europa. Dit is onder meer het geval in Frankrijk, Italië, Spanje en de Benelux. In Scandinavië is dit merk marktleider en in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk staat het bekend als het beste geïmporteerde campermerk. Vandaag kent Adria nog steeds een grote internationale groei! Daarom bevelen wij als opkoper Adria regelmatig aan.  

Correcte prijs & betaling Direct bij levering

10 jaar specialist in mobilhomes

Verkoop snel, zonder keuring

24u transportdienst in heel België

Wij bezorgen je binnen
de 24 uur gratis
een prijsoffer !

Wat onze klanten
zeggen…

Vervaardigd uit passie

Passie en ervaring vormen de grondslag van deze vooraanstaande fabrikant van recreatieve voertuigen. Sinds 1965 produceerde Aria maar liefst 630000 voertuigen. Elke dag werken meer dan 1800 gespecialiseerde vakmensen mee om de visie en missie van Adria te realiseren voor talloze trouwe klanten. Dit doen ze met behulp van hun intelligente designs, zowel in het interieur als het exterieur van hun voertuigen. Vanuit hun kennis van zaken blijven ze immer streven naar innovatie. Dit is nog maar één van de belangrijkste pijlers waaraan dit merk zijn populariteit te danken heeft.  

Verkoop & aankoop van alle merken

Een goede prijs voor iedere motorhome

TT Motorhomes koopt
alle soorten mobilhomes over
aan een goede prijs

Indrukwekkend esthetisch

Adria hecht veel belang aan zowel esthetiek als innovatie. Dit vertaalt zich in een unieke combinatie van onklopbaar gebruiksgemak en het creatief en praktisch inzetten van hedendaags interieur. Zo zijn de badkamers en keukens in de mobilhomes ontwikkeld met oog voor ergonomie en werd de ruimte doordacht ingedeeld om zowel efficiënt als comfortabel te zijn. Nog een groot voordeel in dat opzicht zijn de grote panoramische ramen die de zin voor avontuur alleen maar aanwakkeren.  

Talloze awards

De ruimte-efficiënte en progressieve oplossingen van Adria wonnen intussen al talloze awards en erkenningen, zoals verschillende Europese innovatie-awards, 6 opeenvolgende jaarlijkse Konig Kunde awards in Duitsland en verschillende nationale awards voor beste product. 

‘State of the art’ fabrikant

Adria biedt als topmerk van mobilhomes niet alleen een ruime keuze aan verschillende types en designs. Het zet ook steeds in op het nieuwste van het nieuwste door de technologische vooruitgang op de voet te volgen.  

Adria opende in 2005 de deuren van de grootste fabriek voor recreatieve voertuigen in Europa. Deze fabriek in Slovenië is maar liefst 150.000 m² groot. Als producent van duizenden motorhomes blijven ze streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid in hun voertuigen. Met een Adria camper geniet je het hele jaar door van optimaal comfort en een gezellige levensstijl onderweg.  

Avontuur inspireren

Deze brand van wereldklasse wil avontuur inspireren in al zijn consumenten. Een heleboel sporters met wereldtitels prijzen Adria openlijk en promoten het via hun slogan ‘living in motion’. Doordat de producten uitvoerig getest worden in een klimaatkamer, zelfs tegen moessons, en bekend staan om hun bestandheid tegen vocht en water, bieden ze reizigers ultieme gemoedsrust. Tenslotte beantwoorden de motorhomes aan alle officiële richtlijnen op vlak van milieu en kwaliteit.  

Voel jij wel iets voor zo’n zorgeloze aankoop en wil je een Adria camper kopen? Of heb je zelf een Adria camper te koop staan en ben je net op zoek naar een complete ontzorging in je verkoopproces? Neem dan snel contact op met ons.  

Hoe we werken :

Bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over de mobilhome Die je wilt verkopen

– – –

Een expert gaat aan de slag En bezorgt je binnen de 24u Een prijsoffer

– – –

Stel je vragen & ga akkoord met ons Offer

– – –

We maken een afspraak Voor de afhaling van Je mobilhome

+324 85 32 15 82