Koop een tweedehands mobilhome die gegarandeerd in orde is! 

Droom je van een eigen motorhome om de wereld mee te ontdekken, maar heb je geen idee waar je je zoektocht kunt starten? Reis dan af naar de regio Gent. Bij TT Motorhomes te Zaffelare vind je een ruim aanbod aan tweedehands mobilhomes van diverse betrouwbare merken. Een camper kopen doe je immers niet impulsief. Het is misschien wel het begin van een avontuur, maar de aankoop zelf daar moet je volledig op kunnen vertrouwen. TT Motorhomes heeft een goede reputatie als verkoper van gebruikte campers. Wil je een motorhome kopen? Dan is Zaffelare het perfecte startpunt van je reis.    

Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset

De wijde wereld, jouw adres! 

Voor veel mensen is het een droom om rond te reizen in een motorhome en de ultieme vrijheid te ervaren. Wij delen deze passie en helpen je graag om die wensdroom te realiseren. Niet alleen hebben we meer dan één tweedehands camper te koop. We geven ook graag advies bij je aanschaf. Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken met ons aanbod aan verschillende kwalitatieve merken. Onze occasies zijn stuk voor stuk grondig nagekeken en getest, zodat je verzekerd bent van de degelijkheid van jouw tweede woonst op wielen. Onze prijzen zorgen er dan weer voor dat je reisdromen opwindend haalbaar worden. Begin maar al met inpakken… 

Jouw toekomstige camper te koop bij ons 

Vertel ons je dromen en wij begeleiden je graag om de juiste aankoop te maken op basis van jouw wensen en behoeften, je gezinssamenstelling en je reisplannen. Door onze focus uitsluitend te leggen op motorhomes, hebben ze geen geheimen meer voor ons. En wij staan paraat om al die geheimen met jou te delen zodat je na je vertrek met jouw camper niet meer achterom kijkt, alleen naar wat er zich achter de horizon bevindt.  

+324 85 32 15 82