Een tweedehands Dethleffs mobilhome kopen of verkopen? TT Motorhomes is uw specialist. 

Dethleffs staat bekend om zijn praktisch ingedeelde en kindvriendelijke campers in verschillende uitstekend afgewerkte modellen. Een Dethleffs motorhome in je gezin is bijna een huisvriend die je op weg leidt naar ultieme maar eenvoudige vrijheid. Als opkoper van Dethleffs motorhomes zijn we daar regelmatig getuige van. Vandaar ook hun slagzin ‘A friend of the family’ of ‘een vriend van de familie’. Dethleffs is als merk een pionier, de uitvinder van de caravan als het ware 

Correcte prijs & betaling Direct bij levering

10 jaar specialist in mobilhomes

Verkoop snel, zonder keuring

24u transportdienst in heel België

Wij bezorgen je binnen
de 24 uur gratis
een prijsoffer !

Wat onze klanten
zeggen…

Individueel en uniek

Door hun ervaring weten ze als geen ander hoe verschillende gezinnen ook op een andere manier hun vakantie beleven en daarbij andere waarden en prioriteiten naar voren schuiven. Hun ontwerpen houden ook rekening met diverse gezinssamenstellingen. Dat maakt hun campers individueel en uniek, net als de talloze gezinnen die genieten van hun comfort. In hun aanbod hebben ze een passend vakantievoertuig voor elk type gezin. Ga je op meerdere citytrips of plan je een luxevakantie? Je vindt zeker iets in het assortiment van Dethleffs dat bij jouw vakantieplannen en gezin zal passen. Bij ons zijn er tweedehands regelmatig unieke modellen van Dethleffs beschikbaar.  

Verkoop & aankoop van alle merken

Een goede prijs voor iedere motorhome

TT Motorhomes koopt
alle soorten mobilhomes over
aan een goede prijs

Onevenaarbaar Dethleffs comfort

Dethleffs heeft op 90 jaar tijd een stevige reputatie opgebouwd als de familievriend voor campingvakanties. Dit kwaliteitsmerk wil zich er niet bij neerleggen dat comfort op reis niet kan tippen aan comfort thuis. Ze streven ernaar om hun klanten een zorgeloze topvakantie aan te bieden, met heel hun gezin, jaar na jaar. Een Dethleff camper kopen betekent kiezen voor een nieuwe levensstijl.  

Onklopbare Duitse kwaliteit

Dethleffs houdt wereldwijd het fort recht van onklopbare Duitse kwaliteit. Misschien kies je voor een typische zomer- of wintervakantie, of je kampeert aan zee, in de stad of in de bergen. Zelfs wanneer je een ambitieuze reis rond de wereld plant is een Dethleffs camper een goede keuze. Dit topmerk staat voor de hoogste kwaliteit, uitstekende afwerking en sublieme individuele uitrustingen. Bovendien staat het merk garant voor veiligheid en plezier. En van zodra je de wijde wereld intrekt met je Dethleffs mobilhome zal je merken dat die twee echt hand in hand gaan.
 

Een rijke geschiedenis

Dethleffs heeft een rijke geschiedenis. In 1931 in het schilderachige Zuid-Duitse berglandschap in Allgäu bouwde Arist Dethleffs de eerste ‘woonauto’ voor zijn gezin. Vandaag de dag worden Dethleffs mobilhomes nog steeds vervaardigd in Duitsland en worden ze dus terecht geassocieerd met de Duitse kwaliteit. Dankzij het comfort, de degelijkheid en veiligheid van Dethleffs campers voel je je thuis op elke soort vakantie. Heb je interesse om een Dethleffs mobilhome aan te schaffen of heb je zelf een Dethleff camper te koop staan? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze vakmensen.

Hoe we werken :

Bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over de mobilhome Die je wilt verkopen

– – –

Een expert gaat aan de slag En bezorgt je binnen de 24u Een prijsoffer

– – –

Stel je vragen & ga akkoord met ons Offer

– – –

We maken een afspraak Voor de afhaling van Je mobilhome

+324 85 32 15 82