Jouw eerlijke opkoper
voor je camper
 

Zoek je een eerlijke opkoper voor je camper? Dan is TT Motorhomes de perfecte partner. Meer dan 10 jaar ervaring in motorhomes heeft geleid tot onze uitstekende reputatie in de mobilhome business. Door alle campers op te kopen voor een eerlijke prijs, onafhankelijk van de staat waarin ze verkeren of hoeveel kilometers ze op hun teller hebben, willen we verkopers compleet ontzorgen. Je camper verkopen mag je immers nooit met stress opzadelen. Bovendien willen we voor avonturiers met een droom deze wensdroom tastbaar maken door campers van kwaliteitsmerken tweedehands te verkopen aan haalbare prijzen.  

Correcte prijs & betaling Direct bij levering

10 jaar specialist in mobilhomes

Verkoop snel, zonder keuring

24u transportdienst in heel België

Binnen 24 uur de waarde van je
mobilhome weten?

Ontvang een vrijblijvend bod!
Vul onderstaand waardebepaling formulier in:

Wat onze klanten
zeggen…

Wij zijn camper opkoper in heel België

Je camper verkopen in België lijkt misschien een echte uitdaging. België is misschien wel klein, maar verschillende potentiële kopers contacteren over de provincies heen kan een zware klus worden. Zijn je kopers wel betrouwbaar? Moet je hun achtergrond en motivaties allemaal checken? Kies je gewoon voor wie je de hoogste prijs biedt? Of werk je met een vaste prijs, te nemen of te laten? Door wie laat je de waardebepaling uitvoeren? Met wie beslis je uiteindelijk in zee te gaan?  

Iets van grote waarde waar veel herinneringen aan verbonden zijn verkopen, is geen gemakkelijke klus. Het kan je veel kopzorgen opleveren die je jezelf kunt besparen door bij TT Motorhomes aan te kloppen. Wij betalen je meteen ter plekke een eerlijke prijs en gaan vervolgens op zoek naar een geschikte koper. Jouw dierbare camper verdient immers een tweede en eventueel derde leven.

Verkoop & aankoop van alle merken

Een goede prijs voor iedere motorhome

TT Motorhomes koopt
alle soorten mobilhomes over
aan een goede prijs

Iedere camper is welkom 

Wij geven een eerlijke, mooie prijs voor je camper, of het nu gaat om een nieuwe of een oude camper, met veel of weinig kilometers op de teller, al dan niet met krassen of deukjes… Wij discrimineren niet. Jouw oldie met zijn talloze herinneringen kan immers een gezin met een iets beperkter budget nog jarenlang avonturen bezorgen. Wij oordelen niet en weten gewoon vanuit onze ervaring dat we nog steeds het beste uit je reisvoertuig kunnen halen. Je hoeft geen keuringsbewijs meer te behalen of last minute gaan renoveren. Wij kopen je camper over in de staat waarin hij op dat moment verkeert. Zo kunnen we allebei vooruit blijven kijken in plaats van achterom. Gun jij je camper een nieuw leven in ruil voor een mooi bedrag? Neem dan zeker snel contact op met ons.  

Hoe we werken :

Bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over de mobilhome Die je wilt verkopen

– – –

Een expert gaat aan de slag En bezorgt je binnen de 24u Een prijsoffer

– – –

Stel je vragen & ga akkoord met ons Offer

– – –

We maken een afspraak Voor de afhaling van Je mobilhome

+324 85 32 15 82