Met behulp van opkoper
mobilhome verkopen?

Wil je graag je mobilhome verkopen en ben je daarvoor op zoek naar een opkoper? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij TT Motorhomes nemen we je dit proces graag uit handen en betalen we je meteen ter plekke een goede prijs voor je voertuig. Zo kan jij je meteen richten op een nieuw avontuur. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van campers. Daardoor hebben wij veel ervaring met mobilhomes en kennis wat betreft de verschillende merken, eigenschappen en types. Dat maakt ons een uitstekende partner om je motorhome aan te kopen voor een eerlijke, degelijke prijs.  

Het maakt ons ook weinig uit hoe het met je camper is gesteld. Heeft hij veel of weinig kilometers op te teller of zichtbare schade zoals deuken of krassen? Dat is niet erg. We hebben zelfs geen recent keuringsbewijs nodig. We betalen je gewoon het overeengekomen bedrag uit op basis van onze waardebepaling. Je bent bovendien niet verplicht om met dit bedrag bij ons een nieuwe mobilhome te kopen. Je bent volledig vrij om dit bedrag te spenderen of te sparen naar eigen goeddunken.  

Correcte prijs & betaling Direct bij levering

10 jaar specialist in mobilhomes

Verkoop snel, zonder keuring

24u transportdienst in heel België

De waarde van je
mobilhome weten?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend bod!
Vul onderstaand waardebepaling formulier in:

Wat onze klanten zeggen…

Minder zorgen en meer dromen

Zoek je een opkoper voor je mobilhome die je snel een mooi bedrag uitbetaalt, dan zit je goed bij TT Motorhomes. Vanuit onze ervaring kunnen we een correcte waardebepaling doen en verlossen we je van een lange zoektocht naar een nieuwe koper met het bijhorende paperassenwerk. Voor ons is dit dagelijkse kost die we er graag bijnemen. We halen ook veel voldoening in het vinden van een juiste match tussen jouw verkochte camper en zijn nieuwe eigenaar. Jouw kwalitatief voertuig is zeker nog niet afgeschreven en kan vast nog een gezin een gelukkige vakantie bezorgen.  

Je mobilhome heeft je wellicht al talloze mooie herinneringen opgeleverd. Iets van dergelijke financiële en sentimentele waarde verkopen kan een uitdaging zijn. Door TT Motorhomes in te schakelen hoef je niet wakker te liggen van potentiële kopers. Zijn ze wel betrouwbaar? Is hun bod realistisch? Een neutrale partij betrekken is dan altijd een goed idee. Vanuit onze ervaring kunnen we accuraat de waarde van je voertuig bepalen en meteen uitbetalen. Vanaf dan kan je weer zorgeloos dromen van een volgend avontuur. 

Verkoop & aankoop van alle merken

Een goede prijs voor iedere motorhome

TT Motorhomes koopt
alle soorten mobilhomes over
aan een goede prijs

Alle merken en types

Bij TT Motorhomes houden we van alle mobilhomes! Met onze jaren ervaring kennen we alle types, soorten en merken op ons duimpje. We kunnen je dan ook professioneel advies verschaffen en communiceren helder over de verkoopprocedure. Zelfs campers met visuele gebreken zijn welkom bij ons. Een deuk of kras zal ons niet stoppen om je een mooi prijsvoorstel te maken. Zo schenken we jou de kans op een nieuw begin en je mobilhome ook. Zijn jij en je motorhome klaar voor een nieuwe start? Neem dan contact op met ons voor een waardenbepaling.  

Hoe we werken :

Bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over de mobilhome Die je wilt verkopen

– – –

Een expert gaat aan de slag En bezorgt je binnen de 24u Een prijsoffer

– – –

Stel je vragen & ga akkoord met ons Offer

– – –

We maken een afspraak Voor de afhaling van Je mobilhome

+324 85 32 15 82