Een tweedehands McLouis mobilhome kopen of verkopen? TT Motorhomes is uw specialist. 

De Italiaanse camperbouwer McLouis uit de grote Triganogroep staat bekend om zijn doordachte indelingen en goede prijs-kwaliteitverhouding. McLouis is al minstens 11 jaar het bestverkochte merk van mobilhomes in België en Zuid-Europa. Dat komt vooral door zijn reputatie als het campermerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding. McLouis biedt ook een uitgebreide standaarduitrusting. Dat maakt deze campers een uitstekende keuze als verhuurvoertuigen 

Correcte prijs & betaling Direct bij levering

10 jaar specialist in mobilhomes

Verkoop snel, zonder keuring

24u transportdienst in heel België

Wij bezorgen je binnen
de 24 uur gratis
een prijsoffer !

Wat onze klanten
zeggen…

De voordelen van een McLouis camper 

Naast de gunstige prijs-kwaliteitgarantie zijn nog een heel aantal eigenschappen die een McLouis motorhome zo aantrekkelijk maken: 

  • Innovatief en elegant Italiaans design 
  • Zeer complete standaarduitrusting 
  • Doordachte en functionele binneninrichting 
  • Groot laadvermogen 
  • Sterk waardebehoud door hoogwaardige materialen 
  • Extra lange levensduur door houtvrije wandconstructie 

Verkoop & aankoop van alle merken

Een goede prijs voor iedere motorhome

TT Motorhomes koopt
alle soorten mobilhomes over
aan een goede prijs

Waarom als opkoper McLouis aanprijzen?

Als opkoper McLouis aanbevelen aan klanten is een vanzelfsprekendheid door de talloze voordelen van dit merk. Onze vakmensen hebben intussen al jaren ervaring met de vakantievoertuigen van McLouis. Er is enorm veel variatie qua soorten en volume. Zo bestaan er van dit merk campers met een capaciteit van 2 tot wel 7 personen. Het onderstel is Fiat of Citroën waardoor herstellingen gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Er zijn ook verschillende opbouwtypes mogelijk. 

Jong en ambitieus

McLouis is een ven de jongste camperbouwers in Europa. Het bedrijf werd pas in 1999 opgericht maar veroverde vrijwel onmiddellijk een groot deel van de markt. Dit komt onder meer doordat ze op een sublieme manier inspeelden op de vraag van Italiaanse en, bij uitbreiding, Europese campingavonturiers. Ook besloten ze hun focus te leggen op de niche van campers alleen. Dit stelde hen in staat om meer aandacht te besteden aan de details van het ontwerp en bepaalde specifieke segmenten.  

Hun beleid richt zich erop om nieuwe reizigers te verwelkomen in de wereld van de campers door hen comfort te garanderen en hun de ruimte en kwaliteit te bieden die ze verdienen. In hun missie reflecteren ze volledig de missie van de kampeerder zelf om van hun mobilhome een ‘tweede thuis’ te maken. Ze richten zich enorm op het verlangen naar vrijheid dat alle campers verenigt en streven ernaar om hun klanten dit volledig te laten beleven in hun vakantievoertuig, zonder dat het exclusief voor reizen bestemd hoeft te zijn.  

McLouis kopen of verkopen?

Wil je een McLouis aankopen of heb je zelf een McLouis te koop staan, in welke staat dan ook. Contacteer ons dan snel voor een mooie prijs voor je voertuig. Wij komen het zelfs thuis ophalen voor jouw gemak.  

Hoe we werken :

Bezorg ons zoveel mogelijk gegevens over de mobilhome Die je wilt verkopen

– – –

Een expert gaat aan de slag En bezorgt je binnen de 24u Een prijsoffer

– – –

Stel je vragen & ga akkoord met ons Offer

– – –

We maken een afspraak Voor de afhaling van Je mobilhome

+324 85 32 15 82