Opkoper van alle motorhomes en campers, overal in België

Altijd een goede prijs voor uw mobilhome

Heeft u uw oog laten vallen op het nieuwste model dat uw favoriete merkverdeler van motorhomes op de markt gebracht heeft? Of overweegt u om uw camper om welke reden dan ook te verkopen? Dat is zeker mogelijk want mobilhomes blijven een gegeerd voertuig voor korte trips en lange reizen. Meer nog: ze winnen alsmaar aan populariteit!

Aarzel niet om u tot TT motorhomes in Zaffelare te wenden want wij zijn al jaren gespecialiseerd in de aankoop van occasiecampers. Wij kennen de markt door en door, volgen de evolutie op de voet en beschikken over de technische kennis om u deskundig te adviseren.

Wij kopen recente maar ook oudere mobilhomes op, ongeacht het type of het merk. U kunt bij ons gelijk welke camper te koop aanbieden, ook als die een hoge kilometerstand heeft. Wij aanvaarden zelfs beschadigde voertuigen zonder keuringsbewijs. Onze specialisten bekijken uw voertuig aandachtig voor een kosteloze waardebepaling. Op basis daarvan geven wij u een correcte prijs die in lijn is met de geldende voorwaarden op de markt.

Vlotte en snelle service verzekerd

Bij TT motorhomes houden we u niet onnodig aan het lijntje; u weet snel waaraan en waaraf. Want er zit vaart in onze dienstverlening, vanaf de eerste kennismaking met uw voertuig tot de aankoop helemaal rond is. Uw mobilhome wordt door onze medewerkers opgehaald in heel België, en dat elke dag van de week en de klok rond. We spreken een precieze datum af in functie van uw planning en beschikbaarheid. Er is dus niets zo gemakkelijk als dat, niet?

Wilt u uw camper van de hand doen tegen een marktconforme prijs? Vertrouw dan op TT motohomes in Zaffelare (Lochristi) bij Gent. Contacteer ons gerust voor meer info en een afspraak.

+324 85 32 15 82