Uw oude mobilhome verkopen aan TT motorhomes, niets dan voordelen

Vermijd administratieve beslommeringen en een financiële kater

Als u uw camper wilt verkopen, dan heeft dat heel wat voeten in de aarde. U moet namelijk rekening houden met een aantal zaken om de transactie correct en geldig te laten verlopen. Ten eerste moet u een recent keuringsbewijs kunnen voorleggen. Uw voertuig moet in goede staat zijn; eventuele herstellingen zijn dus voor uw rekening. En ten slotte komt het erop aan om een betrouwbare kandidaat-koper te vinden zodat u zeker uw geld krijgt. Het zijn allemaal redenen om uw mobilhome over te laten aan een gespecialiseerde opkoper zoals TT motorhomes uit Zaffelare in Oost-Vlaanderen.

Een veilige en transparante werkwijze

Ons bedrijf is een gevestigde waarde in regio Gent en ver daarbuiten voor de aankoop en verkoop van tweedehandscampers. Wilt u uw mobilhome snel en veilig van de hand doen, contacteer ons dan gerust om de restwaarde van uw voertuig te bepalen. Wij bieden een eerlijke prijs en ontlasten u bij verkoop tegelijk van alle praktische aspecten. Zo gaan wij te werk.

U bezorgt ons het inschrijvingsbewijs, het gelijkvormigheidsattest, het onderhoudsboekje en het attest voor een lpg-installatie als uw mobilhome daarmee uitgerust is. Wij inspecteren uw voertuig en doen de nodige reparaties wat u ontslaat van elke aansprakelijkheid. Vervolgens gaan wij zelf naar de technische controle om een nieuw keuringsbewijs te verkrijgen.

Wij zijn geïnteresseerd in elke camper, ongeacht het merk, de grootte, het bouwjaar of de kilometerstand. Door de toenemende belangstelling voor reizen met de mobilhome kunnen bouwers van nieuwe voertuigen de vraag niet volgen. Steeds meer mensen richten zich dan ook op de tweedehandsmarkt van mobilhomes. Welk type van camper u ons ook aanbiedt, bij TT motorhomes hebben wij gegarandeerd een koper.

Uw camper snel en mét betalingsgarantie verkopen? Maak dan een afspraak met de experts van TT motorhomes in Zaffelare bij Gent.

+324 85 32 15 82